Filozofie firmy Milkeffekt
Inspiraci k výrobě našich sýrových specialit čerpáme od místních beskydských horalů, kteří od pradávna vyráběli sýry na horských salaších. Unikátní receptura našich sýrů je ovlivněna jedinečným místem výroby našich sýrových specialit, na hranici Polska, Slovenska a České republiky. Zde se snoubí charakteristické horalské zvyky a pokrmy, které se navzájem prolínají a vytvářejí specifické výrobky místního regionu.
Naše sýry jsou vyráběny ručně z mléka nejvyšší kvality bez umělých konzervantů či jiných umělých stabilizátorů. Uzení našich sýrů probíhá dle tradičních postupů pouze na bukovém dřevě. Díky uzení na bukovém dřevě mají výrobky svou charakteristickou vůni a chuť. Do marinovaných sýrů používáme unikátní směsi bylinek a koření, které jsou sestaveny našim výrobkům na míru.
Naše výrobky
100% z přírodního mléka
Uzené na bukovém dřevě
Ruční práce
Bez umělých konzervantů a barviv
Bez GMO
Aktuality
15.04.2024
Lilkový řízek s horalským sýrem
Už jste slyšeli o rostlinném kulinářském hitu, který ovládl Instagram?...
27.03.2024
Pinsa s oštěpkem
Máte chuť na něco jiného než klasickou pizzu? Vyzkoušejte pinsu...
08.02.2024
Mini špízy s oštěpkem
Karneval je období radosti a pochutin! Vyzkoušejte tuto chutnou variaci,...