Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání, když se na naše webové stránky vrátíte, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webových stránek považujete za nejzajímavější a nejužitečnější.
Jánošíkův oštěpek uzený
Jánošíkův oštěpek je ten pravý oštěpek určený ke grilování, pečení a opékání jak na grilu, tak v troubě, na pánvi či v mikrovlnné troubě. Sýr až do středu změkne, mírně se nafoukne, ale nerozteče se. Výborný je v kombinaci s brusinkovým džemem, ale i se zeleninou nebo masem. Úprava je velmi rychlá a snadná.
Oštěpek vyrábíme ve velikosti 29g a 78g.
29g oštěpek je dostupný v balení: 115g, 175g, 285g, 580g /20ks/.
78g oštěpek je balený po 25ks v gastro balení.
Jánošíkův oštěpek vyrábíme také jako tradiční soudek v příchutích přírodní a uzený
Jak oštěpek připravit
Jánošíkův oštěpek je vyráběn z kravského mléka uzen na bukovém dřevě, díky kterému má unikátní vůni a chuť. Jánošíkův oštěpek je perfektní pro celoroční grilování. Můžete jej ugrilovat jak v létě na venkovním grilu, tak na elektrickém grilu v pohodlí domova. Připravit jej můžete také v troubě či na pánvi. Po zahřátí se sýr mírně nafoukne a změkne. Jedinečná receptura oštěpku zaručuje, že se sýr nerozteče a drží po celou dobu grilování svůj tvar.
Gril
5-10 min
Griluj na roštu nebo na grilovací misce do změknutí
Elektrická trouba
2-5 min
Vlož oštěpky do nahřáté elektrické trouby - na min. 100 °C po dobu 2-5 min.
Mikrovlnná trouba
40 sekund
Vlož do mikrovlnné trouby o výkonu 720W na 40s