Jánošíkův oštěpek uzený

Jánošíkův oštěpek je ten pravý oštěpek určený ke grilování, pečení a opékání jak na grilu, tak v troubě, na pánvi či v mikrovlnné troubě. Sýr až do středu změkne, mírně se nafoukne, ale nerozteče se. Výborný je v kombinaci s brusinkovým džemem, ale i se zeleninou nebo masem. Úprava je velmi rychlá a snadná.

Oštěpek vyrábíme ve velikosti 28g a 70g.

28g oštěpek je dostupný v gramážích: 110g, 160g, 280g a 20ks nebo 50ks v gastro balení.

70g oštěpek je balen po 25ks v gastro balení.

Jánošíkův oštěpek vyrábíme také jako tradiční soudek v příchutích přírodní a uzený

Jak připravit Jánošíkův oštěpek?

Jánošíkův oštěpek je vyráběn z kravského mléka uzen na bukovém dřevě, díky kterému má unikátní vůni a chuť. Jánošíkův oštěpek je perfektní pro celoroční grilování. Můžete jej ugrilovat jak v létě na venkovním grilu, tak na elektrickém grilu v pohodlí domova. Připravit jej můžete také v troubě či na pánvi. Po zahřátí se sýr mírně nafoukne a změkne. Jedinečná receptura oštěpku zaručuje, že se sýr nerozteče a drží po celou dobu grilování svůj tvar.

Gril

5-10 min

Griluj na roštu nebo na grilovací misce do změknutí

Elektrická trouba

2-5 min

Vlož oštěpky do nahřáté elektrické trouby - na min. 100 °C po dobu 2-5 min.

Mikrovlnná trouba

40 sekund

Vlož do mikrovlnné trouby o výkonu 720W na 40s

Play

Balení

Jánošíkův oštěpek uzený

Hmotnost: 55g

Trvanlivost: 75 dnů od data výroby

Jánošíkův oštěpek uzený

Hmotnost: 110g o/z

Trvanlivost: 75 dnů od data výroby

Jánošíkův oštěpek uzený

Hmotnost: 160g o/z

Trvanlivost: 75 dnů od data výroby

Jánošíkův oštěpek uzený

Hmotnost: 280g o/z

Trvanlivost: 75 dnů od data výroby

Jánošíkův oštěpek uzený

20ks nebo 50ks

Trvanlivost: 75 dnů od data výroby

Soudek přírodní

Hmotnost: 180g

Trvanlivost: 65 dnů od data výroby

Soudek uzený

Hmotnost: 180g

Trvanlivost: 75 dnů od data výroby

Soudek uzený

Hmotnost: 600g

Trvanlivost: 75 dnů od data výroby

Certifikáty a ocenění